top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kommer det bli en bra resa?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Jag ska åka på en resa med mina anhöriga och vara borta under ett antal veckor. Kan du se hur resan utvecklar sig. Kommer det att vara en bra, mindre bra eller rent av en dålig resa?

Juni


Att resa bort och stanna borta är inte nödvändigtvis dumt - men det kommer bli en annan upplevelse än ni tänkt er.

Svar: Jag ser på ditt horoskop hur viktig den här resan är för dig och hur mycket du lever upp, inspireras och växer av att resa, uppleva nya saker och hur det skapar förändringar inte bara i ditt mående utan också din faktiska tillvaro.

Inledningsvis – det är inte omöjligt att resa även om det kommer bli ändringar på både reslängd, resväg och upplevelser under resan mot vad som står i resebeskrivningen.

Det är inte en dålig resa i sig – ni kommer inte må sämre där än här rent fysiskt. Om möjligt bättre.

Men det du får med dig av resan kommer inte bara vara de goda upplevelser du hoppas och det kommer inte bli ett minne för livet på det sätt du förväntar dig.

Dock – ni undviker inget genom att inte resa utom en känsla av ovisshet och att det som ni kommer behöva hantera är lättare att hantera i bekanta miljöer.


Med det sagt – jag trodde med säkerhet att mina kort skulle avråda från att resa eller till och med säga att det inte blir av. Det gör de inte. Det de däremot säger är att det kommer bli en helt annan typ av upplevelse än den ni tror väntar er OM ni åker. Andra utmaningar, en hel del arbete, andra äventyr och inte alls ”det ni betalar för”. Dessutom kommer resan inte bli den längd ni tror.

Jag tror du kan leva med det eftersom resande i sig gör dig till en större och bättre människa – men dina anhöriga är en annan sak och hur de ser på resan och de utmaningar det innebär att vara borta när världen inte riktigt är som den brukar måste de besvara själva.

Så frågan är – varför reser ni och vad lämnar ni kvar och inte minst hanterar alla som ska med att inte veta när ni kommer komma tillbaka (ni kommer tillbaka bara inte då ni tror att det ska ske) eller att det kommer bli annorlunda än tänkt?

Det är inte ett livsavgörande men det avgör definitivt vilken riktning det här året kommer ta och det kommer sätta era relationer i nya ljus så det handlar om att väga den utveckling det kommer ge mot de risker och kostnader utvecklingen för med sig.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page