top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer det att hålla? Del 2

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej! Har en partner, men jag vet inte om vi är så kompatibla ihop, vill veta vad som kommer hända mellan oss? Kommer vi vara tillsammans länge? och hur ska jag hantera mitt kontrollbehov i relationen? tacksam för svar

LP


Ska det räcka ända hit krävs mycket arbete

Svar: Tack för att jag fick hans födelseuppgifter nu kan jag se lite närmare vad som är bra och vad som är bekymmersamt.

Som jag sa så kompletterar ni varandra bra och det är fortfarande sant men när man lägger era horoskop bredvid varandra så är det lätt att få intrycket av två saker.

Det ena är att han bara är en gnutta ifrån att passa dig och att det på bra dagar är så att han verkligen gör deg hel, överraskar med att ha tänkt före och ordnat saker som du behövt ha gjort och ganska ofta inlett grejer som du kanske inte ens tänkt på men som faktiskt är smarta och gynnar er båda.

MEN

De flesta dagarna är det precis så att han skulle kunnat göra det men antingen inte gjorde det så att det faktiskt ger dig känslan av att ni har gemensamma mål eller inte riktigt ”är där” som du skulle vilja.

När ni är ute bland folk ser ni fantastiska ut tillsammans – olika men ändå en enhet men när ni är ensamma så syns skillnaderna mer.

En när jag ser på er såhär så ser jag inte ett allmänt kontrollbehov – däremot ser jag att du har ett resultatbehov. Saker behöver kanske inte exakt bli som du vill men definitivt i den riktning du tänkt dig och då ”hjälper till” lite väl mycket. Sen är det som jag sa när ni är ute, han gör saker utan att ha en avsikt som du definitivt skulle uppleva som flirtiga om du gjorde dem.

Som det ser ut så kommer det bli en uppförsbacke att hålla ihop er men det kommer, precis som jag sa förut men med andra ord, komman ner till vad det är värt för dig och om det ligger i linje med vad du vill ha.

För det kommer behöva arbetas med er relation för att den ska bli riktigt stabil.

Ni behöver känna att ni har en gemensam plan och prata med varandra om vad ni känner, hoppas på och vill och kanske framför allt varför så att ni bygger ett starkt och djupt förtroende för varandra för det finns inte där naturligt mellan er.

Så fortfarande goda möjligheter att det blir ett långt förhållande men inte utan en hel del jobb och framförallt gemensam vilja.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page