top of page
  • Skribentens bildTor

Kolla hälsan för en roligare höst

Hur blir resten av 2020 och början av 2021 och hur ser ekonomin ut? Och händer något oväntat/spännande? Och varför har min värk i nacke och fötter blivit värre ? Vaknar med kronisk värk varje dag men nu senaste dagarna har det känns som skallen ska gå i bitar och måste inleda med migrän tablett och treo direkt.

J


Det finns en del spännande saker framöver. Romantik i höst och jobberbjudanden efter nyår

Svar: Låt oss börja med hälsan. Jag ser inget alls i ditt horoskop som indikerar att du borde ha den typen av problem om det inte har att göra med oro för någon i din närhet som gör att du sover sämre än vanligt och spänner nacken på grund av det. Det gör att chansen att det är något som inte är riktigt som det ska är större. Det betyder inte att det nödvändigtvis är jätteilla men det betyder att du borde ta det på lite allvar. Kolla med din hälsocentral och lyft sambandet mellan värken i nacken och den i foten som troligen har med cirkulationsproblem att göra. Det finns en direkt orsak och det finns en lösning men den kommer kräva samverkan med en läkare.

Du lär dock hitta den lösningen för både horoskop och kort pratar om en aktiv och omväxlande höst och inget om att du blir hindrad av sjukdom eller skador.

Hösten handlar mycket om interaktion och ansvar för andra. DU kommer få hjälpa andra och ge dem stöd för att få deras liv att lyfta. Troligen handlar det om familjemedlemmar som behöver stöd med jobb, studier eller livsfrågor men det finns också yngre medarbetare som lyfter om du stöttar dem.

Det väntar också ett spännande kärlekslyft fram mot slutet av oktober. Oväntade romantiska utspel och överraskningar får känslor att tända till som legat på sparlåga ganska länge. Det är med största sannolikhet ett lyft i en befintlig relation där den andra halvan gör något fint och väldigt oväntat som startpunkt.

Vad gäller ekonomin finns det en möjlighet till ett rejält lyft en bit in på 2021 men det är ett lyft som inte kommer helt gratis eftersom det kommer med ett behov av förändringar, troligen ett nytt arbete som mycket väl kan ha lite udda tider eller möjligen ett som ligger någon annanstans och kräver en flytt.

Under alla omständigheter är det något du behöver tänka över för det påverkar fler än dig. Spännande men tacka inte ja direkt – gör det till ett väl övervägt beslut så kommer du bli nöjd vare sig du fortsätter som nu eller hoppar på något helt nytt.

Avslutningsvis och igen – jag är inte jätteoroad över din hälsa men ju fortare du tar i tu med den biten desto roligare och problemfriare blir resten av året.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page