top of page
  • Skribentens bildTor

Karriärserbjudande

Jag drömde i natt att jag åkte på en hiss. Det var som en stor plattform som rörde sig först uppåt och sedan åt sidan. I nästa sekvens var hissplattformen som en smal kant som jag satt på, kanske 2-3 dm bred och 10 m lång och som i en rektangel. Jag var nervös över att ramla och höll på att göra det också. Men jag lyckades stabilisera mig och hissen fortsatte uppåt. Ytterligare en sekvens senare så satt jag på en betydligt bredare kant, men samma rektangelform. Det var som en fördjupning där jag kunde sitta och det fanns champagne och snittar på en tallrik vid sidan om. Jag tyckte det kändes konstigt i drömmen, men jag var inte rädd. Kan ni hjälpa mig att tolka drömmen

Spinoza


Hissar tyder oftast på förändringar och har ofta med det offentliga livet att göra

Svar: Spännande dröm som för ovanlighets skull är förutsägande (de flesta drömmar handlar om vad som har hänt snarare än de som kommer att hända).

Drömmen handlar troligen om jobb eftersom både hissar och höga byggnader oftast pekar på offentligt liv och arbete snarare än det privata.

Hissen är din karriär och att den går sidledes innan den stannar betyder att du kommer få ett erbjudande om ett jobb eller uppgifter på samma nivå som du har nu.

Tvekan du känner och att avsatsen är smal betyder att du undrar över vad som är rätt och fel och att erbjudandet snarare väcker frågor än ger svar. Ställ de frågorna och svaren du får kommer antingen ge dig ett bättre erbjudande eller öppna en ny möjlighet (hissen fortsätter uppåt) som ger dig betydligt mer tillfredsställelse och större säkerhet (bredare avsats med champagne och snittar).

Lycka till

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page