top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Karriärs råd med Tarot och astrologi

FRÅGA TOR OCH HANNA:

Jag har arbetat inom samma länge, det har suttit "fast" lång period innan det blev väldigt tungt och rörigt. Jag började en utbildning som slutar i sommar, även i den är det vissa utmaningar just nu men det löser sig. Jag undrar om du ser något nytt jobb för mig snart, i det jag studerar eller annat? Även om det blir mer på utbildningsfronten och i så fall vad?

Förändring


Stjärnorna och korten kompletterar varandra och pekar på samma sak i ditt fall.

Svar:

Låt oss börja med stjärnorna: Du har Mars som ledstjärna och dessutom i Lejonet så du har definitivt kraften som behövs för att klara dig bra. Det gör också att du alltid kommer vilja lyckas i det du åtar dig och du vill att andra ska se att du är bra på det du gör. Det betyder att du med all sannolikhet kommer fortsätta utbilda dig framöver. Att bli fast i ditt jobb och se andra ”springa om dig” med nya kunskaper och andra metoder gör dig inte lycklig. SÅ stort ja på mer utbildning men det kommer nog dröja lite – du vill testa det du kan nu och visa dig själv och världen vad du kan (för att inte tala om att du vill ha kamratskapen och kontakterna ett arbete ger).

Eftersom du håller på med sista terminen vill jag komma med ett tips och det är att jobba undan så mycket du kan nu under vintern/tidiga våren för från och med maj kommer det dyka upp distraktioner som gör att annat än skolan drar. Eller för att vara tydligare – det finns stora chanser till förälskelse och passion från maj fram till slutet av juli och det kommer göra att motivationen blir lite naggad i kanten. Om du börjar känna dig stressad finns det dock en bra räddningsplanka och det är att från och med 8:e juni har du en rejäl kraftboost vilket gör att du kan ”ta ikapp!” sånt du missat på ett sätt som nästan är overkligt MEN det bästa är att inte utmana ödet – gör så mycket du kan nu så att du inte behöver välja mellan framtiden och kärleken.

Nytt jobb – ja det finns goda chanser till det men inte förrän en bit in på 2021. Visst kan du få jobb före dess men chansen att få Jobbet med stort J dyker inte upp förrän tidigast i mars 2021.

Vidare till korten: Livsglädje och tankefrihet. Det går bäst för dig när du tror på dig själv och går den väg som verkar enklast och roligast. Det betyder inta att du är lat eller oeftertänksam men det betyder att det inte lönar sig för dig att älta saker. Lita på dina instinkter och gör positiva, gärna snabba val.

Utbildningen kommer gå bra och bli lönsam eftersom den löser många av de knutar du sitter fast i just nu. (översättning den leder till ett arbete som inte känns vare sig tungt eller rörigt)

Korten säger inte ett smack om kärlek så jag misstänker att det antingen är en nytänding med din partner eller en svepande förälskelse som antingen blir en kort, härlig, romans. Alternativet är att kännslorna finns men att du väljer att låta bli att agera på dem eftersom annat är viktigare (fullt möjligt faktiskt – horoskopet pratar mer om förutsättningar medan korten oftast ”ser” vad som kommer hända) Hör gärna av dig inge fram mot maj du det är mer aktuellt så får vi se vad korten säger då.

Avslutningsvis – kortens råd – se inte besluten du tar som livsavgörande steg utan som lustfylda val. Välj för att du vill, inte för att du måste. Ditt liv blir roligare och bättre när du lever det inspirerat.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page