• Tor

Kan vi köpa stugan igen?

Hej! Vi köpte en stuga i början av 2000 talet och sålde den några år senare men ångrade oss o fick betala lite skadestånd. Sen sålde vi den ganska nyss på riktigt och vi ångrar oss så o vill köpa tillbaka den och erbjöd en bra slant över.

Kan du se om vi lyckas med det då?

Carina


Svar:Jodå det kan ni göra men det kommer inte bli aktuellt förrän om några månader (han vill inte sälja just nu eller alls men det kommer komma en ny situation fram mot hösten eller senast under nästa år.

Men

Den stora fråga här är faktiskt – vad är det som gör att just den här stugan är så viktig?

Den har en stark plats i era hjärtan samtidigt som när ni har den hamnar ni förr eller senare i ett läge där det känns bättre att släppa taget om den.

Det är vare sig konstigt eller ovanligt att man vare sig gör eller känner som ni gör men det tyder på att det finns något annat som ni borde adressera. Stugan är en symbol för er som binder ihop vilka ni är nu och vilka ni ”var” när ni skaffade stugan. SÅ innan ni köper tillbaka den igen – sätt er ner och prata om vad stugan betyder för er och varför den är viktig. Ni kommer märka att det är lite olika saker för var och en av er. Tänk sedan att ni hade pratat om ert förhållande och inte stugan. Gör ni de kommer ni också få svaren på vad som gör att ni vare sig behåller den eller kan lägga den bakom er.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla