top of page
  • Skribentens bildTor

Kan ni visa mig en väg framåt?

Har varit dom sista 15 åren på undersökningar ang. min hälsa. Men läkarna vet inte vad som felas mig. Har varit till en Healer också, och hon har gett mig ett svar som jag hade lite svårt att ta till mig. Jag undrar nu om ni skulle kunna ge eller finna en ledtråd om vart man skulle kunna börja på mig, med provtagningar eller annat.

"Jag är tacksam för allt ....."


Din marsposition kan visa på skälen till huvudvärk och värk i axlar och nacke

Svar: Eftersom du redan är djupt bekant med vården och kommer fortsätta prata med dina läkare och kommer fortsätta ha kontakt med vården behöver jag inte säga att det vi kan se och göra inte ersätter det modern medicin kan göra. Tvärtom är det ”bara” ett diagnostiskt redskap till för att ge dig just det du frågar efter, fler ledtrådar i din jakt på rätt behandling och en väg till det friska liv du förtjänar.

Med det sagt och med viss reservation för att födelsetiden måste vara mycket exakt om man skall få bra resultat av astrologin i medicinska sammanhang: Kan dina hälsoproblem ha börjat på allvar runt din tjugofemårsdag? Du har inte det enklaste av horoskop men inte heller ett där jag direkt tänker "hälsobekymmer" när jag ser det. Den troligaste "boven" tycks vara Mars position vid horoskopets nedersta tyngdpunkt. Det kan vara ett tecken på aggresivitet och vrede, kanske förträngt raseri ... i varje fall saker du vänder dig ifrån, troligen från barndomen eller helt enkelt nedärvt. Om all den energin ligger oförlöst kan den skapa problem och antagligen i ditt fall även rent fysiska hinder. Drabbade kroppsdelar borde om det här är fallet i första hand vara huvud, hals och nacke. Möjligen kan det också påverka könsorganen.

Om din födelsetid är riktig har du Ascendenten i Stenbocken. Rätt vanliga åkommor är i det fallet magsår och gallbesvär - men det är rimligen saker läkarna skulle ha hittat för länge sedan.

I övrigt är det enda jag hittar Saturnus position, som är lite knepig, just över horisonten och i det tecken där han trivs sämst. Saturnus kan ge dysterhet och värk, om det vill sig illa. Ofta då värk i ryggen eller värk som känns som om den satt i själva skelettet.

Vad jag inte kan se är någon specifik åkomma som jag kan sätta namn på. Vad jag däremot kan säga är att för att må bra så behöver du få göra något du verkligen tror är det rätta. En sak som ditt horoskop är, är att det är inriktat på plikter och åstadkommanden. Kanske har det inte mycket med det fysiska att göra, men om du ständigt känner att du inte åstadkommer det du uppfattar att du borde, är risken för överansträngning stor. Och i det fallet reagerar kroppen ofta med fysiska symptom (som i ditt fall sannolikt skulle gå att känna igen bland det som hör Mars och/eller Saturnus till).

Jag får tyvärr inte ut mycket mer. Jag skall tänka lite på det. Du får också gärna återkomma. Hoppas att det kanske gav dig någon klarhet, i alla fall.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page