top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Kan ni hitta mina borttappade saker?

Fråga Tor och Hanna: Detta är saker jag saknat och verkligen vill ha tillbaka. De flesta av dem fick jag när jag var liten och nu när de är borta är det väldigt tråkigt. Jag har sedan länge tillbaka, många år saknat ett halsband med en månadssten i form av en turkos. Jag tror jag har tappat den någonstans hemma, jag kan ha varit runt 6-8 år när jag förlorade smycket. Jag har också tappat ett silverhalsband med ett litet hjärta med små "genomskinliga" stenar i kanten. Detta är jag säker på att jag tappat någonstans runt vårt hus. Men kan inte hitta det. Ett guldhalsband med ett guldhjärta, en doppresent från min farmor, kan ha tappat det på en idrottsplats. Det var någon gång på högstadiet det försvann. Ett silver armband med små hjärtan på. Armbandet passar en 8-10 årings handled. Vet inte vart det kan ha tagit vägen. Jag skulle bli jätteglad om ni kan svara på mina frågor då detta är saker jag saknat och undrat länge över. "Marie"


Photo by Alex Azabache on Unsplash
Allt kommer inte bli upphittat

Svar: Hej, det var många saker du tappat under lång tid. Du kan inte räkna med att hitta alla. Halsbandet med turkosen fanns i kläder som du växte ur. Den kan finnas undanpackad men är troligare bortgiven. Någon bär silverkedjan med hjärtat runt halsen. Min gissning är att någon har hittat den och tagit över den. Doppresenten hittar jag inget spår av alls. Det kan tyda på att den har blivit förstörd. Silverarmbandet är fastnålat på något av tyg. Någon form av tyg-kudde som häger eller har hängt på en väg. Jag tror att den är hjärtformad.

270 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Minnie Ekblad
Minnie Ekblad
Nov 14, 2020

hej, e desperat över en ring ja tappat bort, har letat överallt, men hittar den ej nånstans, skulle va så oerhört tacksam om du vill hjälpa, ha en bra dag/minnie 


minnie.ekblad@hotmail.com


Like
bottom of page