top of page

Kan min kärlek bli besvarad?


Jag är väldigt kär och den jag är kär i vet inte om det tror jag. Jag har försökt dölja vad jag känner fast jag får hjärtklappning när han tittar på mig, eftersom han har sagt flera gånger att han inte vill ha ett förhållande igen.


Nu är vi alltså bara vänner eller vad man ska säga och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli mer. Kan det bli mer eller är det kört?

"S"


Svar: Det är redan mer. Han känner mer för dig än bara vänskap och det är inte så konstigt för era horoskop är en väldigt bra matchning. Din Måne är i Jungfrun och han är Jungfru, det är en riktigt bra start och resten pekar också på att ni passar ihop. Det är antagligen därför han hela tiden återvänder till att han inte vill ha ett förhållande - han påminner sig själv om vad han (i sitt tycke) inte borde känna för dig.

Korten säger att det enda du behöver göra är att ta det lugnt. Han kommer att komma till dig, bara ge honom lite tid. Det enda hindret mellan er är det här löftet som han har gett sig själv och ju mer han lär känna dig desto tydligare kommer det att framgå att du inte är ett dugg lik den expartner som sårade honom så illa.

Du behöver inte oroa dig för att hamna i något slags "friend zone", det är inte aktuellt eftersom du redan är mer än en vän för honom.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page