top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jag lita på min partner?

Hej! Saknar tillit till min partner. Vi har haft det upp och ner. Varit isär och tillsammans några gånger. Nu har vi kommit så långt att vi har bostad och väntar barn. Men har på senaste tiden fått en gnagande känsla av att jag inte riktigt litar på honom fullt ut. Tror inte han är otrogen nu. Men är rädd för att han ska vara det antingen känslomässigt eller fysiskt om vi hamnar i en svacka. Eller att han varit det tidigare. Känner att han kan ha låg självkänsla och skulle lätt kunna söka uppmärksamhet. Har vid flertalet tillfällen funnit saker som stört mig eller fått mig att undra om han söker uppmärksamhet. Han har pratat med flertal andra tjejer. På vänskaplig nivå säger han. Och spenderar väldigt mycket tid på mobilen. Stämmer mina misstankar? Hur får jag bort den gnagande känslan och får ro?

SisaSvar: Jungfrur och Skorpioner är inte så olika när det kommer till hur de uppför sig i relationer så du har svaret på dina frågor i dig själv.

Om du gjorde det han gjorde. Om du uppför dig lika dant med umgänge, vad han säger och mobilanvändande – vad skulle det betyda?

Som du nu känner inom dig så vet du att det kan finnas andra förklaringar men oavsett vad som ligger bakom måste n hitta en annan balans mellan er för annars kommer det bara bli jobbigare.

Börja med att prata med honom om hur du känner inför er och vad som väntar och vad du upplever är jobbigt. Antingen lyssnar han eller så går han med på att ni behöver prata med hjälp av en mediator (typ en familjeterapeut) eller så kommer hans beteende driva er ifrån varandra vare sig han strular runt eller bara strular till det för sig.

Ni har en framtid och den kan bli bra men det du känner behöver du, eller rättare sagt ni lösa. Gör ni det försvinner din oro.

Och kom ihåg det är bättre att få klarhet, även om klarheten är jobbig, än att du fortsätter må som du gör nu.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page