top of page

Kan jag lita på mig själv?


Det här är ungefär hur min tarotlek beskrev dig

Hej! Kom ur ett skadande förhållande för ett år sen. Har inte känt mig redo för något nytt och vet egentligen inte om jag gör det nu heller, men har textat lite med en man som jag träffat genom min sons fotbollslag. Tycker att han skickar lite blandade signaler, men litar inte på mitt eget omdöme just nu. Vill inte tro illa om alla för så kan jag inte leva. Antar att frågan inte egentligen är specifik för honom utan mer om jag kan lita på mig själv? Har jag rätt när jag känner oro över hans motiv?

"S"


Svar: När du föddes hade Neptunus just gått ner. Det innebär att du har en liten tendens att vilja rädda den som du bildar förhållande med (och ibland andra människor också). Men det ser ut att vara din enda akilleshäl, i övrigt pekar ditt horoskop på att du har gott omdöme. Det trista är att alla kan gå på en nit. Vissa rötägg är otroligt duktiga på att charma in sig och verka som härliga människor och jag tror att det var exakt ett sådant rötägg du råkade ut för.

Jag måste lägga till också att det inte är en negativ egenskap att vara en sådan som vill hjälpa och rädda andra, en sådan som har tålamod även med människor eller djur som har farit illa och är svåra att hantera. Tvärtom skulle världen må bra av fler sådana som du. Men det är en egenskap som ofta är kostsam och besvärlig för den som har den.


Att du är misstänksam och försiktig nu är inte underligt. Du har inte läkt än och du har dessutom gjort en mycket smärtsam erfarenhet, sådana sätter spår. Lita på dina egna känslor men kom ihåg att de kan ha en annan grund än du tror. Att du uppfattar blandade signaler kan till exempel betyda att du helt enkelt inte är redo att lita på en man än, lika gärna som det kan betyda att det är något lurt med just den här mannen. Det du kan vara ganska säker på här är att du vill ha rätt mycket distans till honom, och att det nog kommer att krävas en hel del innan du är beredd att satsa på ett förhållande igen. Låt det ta den tid det tar, känn dig för och lyssna på vad hjärtat vill.


Mina tarotkort säger att du gott kan lita på dig själv. Det kanske inte känns så just nu, men kom ihåg att du har segrat i en hård kamp. Du är stark och självständig. Låt nu de sista såren läka - du är nästan där - och när det har skett, gör ett ordentligt avslut. Ta lite tid i lugn och ro (gärna när du är ledig och i en miljö där du får vara ifred) och gå igenom din förra relation och vad den kostade dig. Summera. Och sen gå vidare mot nya saker. Det förflutna kan vi inte ändra - men man kan också säga att det förflutna kan inte heller försämras. Det är vad det är. Men läk färdigt först innan du gör din summering, annars kommer du inte att kunna göra det avslut som du behöver.

I andra änden av detta finns många bra saker. Bland annat kärlekslycka, om du bestämmer dig för att du vill ha den. Men det blir mycket mer på dina villkor nästa gång du går in i ett förhållande.

Korten skvallrar lite om mannen du textar med också och säger att han är mer reserverad än han verkar och det kan vara därför han inte riktigt framstår som ärlig. Han döljer saker, men antagligen bara för att han inte tycker om att lägga korten på bordet. Detta gör också att det är tveksamt om han passar med dig för du behöver någon som är öppen och okomplicerad, inte någon som du behöver lirka med eller försöka lista ut.


Jo, och så var det en sak till om ditt horoskop. Du har både Månen och Venus i jordtecken. Trygghet och ett bra kärleksliv hittar du lättast med en Oxe, därefter kommer Skorpioner och Stenbockar, trots att du själv tillhör ett eldtecken.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page