top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Kan jag leva på det jag brinner för?


Hur kan göra för att livnära mig på mitt största intresse? Kommer jag att lyckas? Hur ska jag göra annars?

"PM"


Svar: I ditt horoskop finns en konflikt mellan dina intellektuella val och dina känslomässiga val. Det innebär att du sällan är känslomässigt nöjd när du väljer det som du tycker är det smartaste valet, och när du låter hjärtat bestämma så blir du genast osäker på om det verkligen var så smart. Det blir inte enklare av att du både är mycket intelligent och starkt intuitiv. Ett sätt att motverka den här inre konflikten är att ge dina känslor stort spelrum. Det kanske låter underligt men ju mer du visar upp dina känslor och ju mer feedback du får, desto säkrare kommer du att bli på samtliga val du gör. Både de känslostyrda och de intellektuella.


Du är en människa med en stor förmåga att nå mål och åstadkomma stora saker. Just personliga ambitioner bör du ha en mycket stor chans att lyckas med, men det kan i vissa fall ta lite längre tid än du räknat med,


Tarotkortens råd är följande: Du har redan allt du behöver för att kunna fortsätta framåt och nå ditt mål. Det viktigaste just nu är den ekonomiska sidan. Du behöver ha ordentlig täckning så att du har marginaler i början. Den täckningen kan bestå av något slags sponsor, en kompanjon eller kanske crowd funding (som på Kickstarter till exempel). Det spelar inte så stor roll hur du löser det, bara du ser till att skyddsnätet finns där så att du inte riskerar omedelbara pengabekymmer.

I framtiden är det viktigaste att du inte säljer ut något inflytande över det du gör. Se till att beslutsfattandet vilar i dina händer och inte i någon annans.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page