top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jag lära mig spå?


Jag har alltid haft saker på känn och många av mina drömmar har slagit in. Annars har jag inte andliga intressen eller vad man ska kalla det, jag har aldrig velat gå på seanser och sånt. Jag har använt er nätkortlek några gånger och det har slagit in ganska bra så jag funderar lite på att skaffa en tarot i alla fall. Men hur svårt är det?

"Skalman"


Svar: I grund och botten är det inte särskilt mycket svårare än att använda vår nätvariant. Med tarotleken är det lätt att börja och lätt att bli ganska bra. Sedan är det många års träning och erfarenhet innan man blir riktigt, riktigt bra. Och då krävs det lite talang också. Men nästan vem som helst kan lära sig grunderna och få tarotleken att fungera. Mitt råd är att du väljer en tarot med tydliga bilder på alla kort, inte en där Minor Arcana består av bilder av bara mynt, bara svärd och så vidare. Om du googlar så hittar du lätt massor av taroter och säkert en som passar just dig. Håll sedan på lite med kortleken varje dag så går det fort med inlärningen och kontakten med taroten. Om du har några frågor sen när du sitter och tränar så får du gärna skicka dem till oss.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page