top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jag hitta ringarna???

Fråga: Jag har två söner som bägge har tappat bort varsin ring som betyder mycket för mig. Den äldre sonen tappade bort sin fars vigselring när vi flyttade in i vårt hus där vi fortfarande bor. Den andre född fick sin morfars ring i studentpresent i fjol, han kan inte komma på var den är. Den betyder väldigt mycket för mig efter som min far inte längre finns med mig. "C"Svar: Båda ringarna finns i huset (eller fanns). Vigselringen ligger i en läderficka, eller plast med läderlook, som hör i hop med en cykel (typ ett etui för reparationsgrejer eller en midjeväska som jag tror att din son inte använt sedan tiden runt att ni flyttade in. Den andra ringen finns i huset. Jag tror att den ligger i en stereo (i högtalaren eller under ett CD-ställ så de kan finnas i ett förrådsrum). Jag hoppas att du hittar dina söners ringar.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page