top of page

Kan jag få barn?


Jag undrade om jag någonsin kan få barn och när. Jag har alltid haft den ångesten. Blir jättetacksam för ett svar.

"S"


Svar: Jag ska fråga korten, men innan jag gör det vill jag poängtera ett par saker. Det första är att tarotkorten talar om hur framtiden ser ut från där du står nu. En spådom är nästan aldrig huggen i sten utan om du ändrar dina val och din livsstil, till exempel, så förändras också din framtid åt det ena eller andra hållet. Det beror på att en mycket stor del av det som händer i våra liv faktiskt beror just på de val vi gör, väldigt lite är förutbestämt. Och ibland går det till och med att ändra på det som är förutbestämt.


Det andra jag vill säga är att det inte är bra att gå omkring med ångest. Om du inte har gjort det redan så tycker jag absolut att du ska ta upp den här oron med en terapeut eller kurator. Eller läkare, om det är så att du misstänker att det finns något fysiskt skäl till att du inte skulle kunna få barn.


Med detta sagt så ger jag ordet till tarotleken.


Korten säger att det inte finns några tekniska hinder. Du borde kunna få barn mer eller mindre när du vill. Men det finns en risk att din oro gör att du väljer att inte gå åt det hållet, så att du inte ska bli besviken. Min tarot kallar din ångest för "en tyrannisk man" och jag vet inte riktigt om det är för att ångesten styr dig fastän du inte vill att den ska göra det, eller om roten till ångesten bokstavligen sitter i en vresig och tyrannisk man, kanske någon som har terroriserat dig i det förflutna.

Om du lyckas hantera eller göra dig av med ångesten har du ungefär samma chanser som alla andra att bli förälder. Korten lutar åt att två barn är det troligaste men siffran är osäker, antagligen för att det blir dina val som avgör.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page