top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Kan jag bli synsk?


Jag känner på mig saker ibland och undrar om jag skulle kunna bli synsk? Kan man träna sånt?

"N"


Svar: Man kan träna sin färdighet i nästan vad som helst. Kanske man inte kan bli synsk om man inte är född till det, men man kan absolut träna sin förmåga att förutse saker, till exempel, man kan också träna sin intuition och sin känslighet för spöken. När någon frågar mig om det är möjligt att lära sig spå så brukar jag svara att det är ungefär som att spela piano; alla har inte i sig att bli konsertpianister men nästan alla kan lära sig spela hyggligt bra.

I ditt fall skulle jag rekommendera att du skaffar en tarotlek (traditionellt är det bäst om någon ger dig en) i första hand. Andra saker som kan hjälpa dig att komma igång är rökelse med myrra och att du lägger en ametist under kudden.

74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page