top of page
  • Skribentens bildTor

Kan jag bli gravid?

Jag är en tjej som undrar om du kan se om jag kommer att få barn den närmaste tiden och om jag verkligen kan bli gravid, eftersom jag har ett medfött handikapp.

"Maria"


Svar: Om du inte har gjort det redan skulle jag råda dig till att tala med en läkare om det. Tyvärr är det inte så ovanligt att läkare vet osedvanligt lite om just havandeskap och förlossning men i så fall råder jag dig att jaga vidare tills du får tag i någon som verkar veta vad han talar om. Du kan kanske också leta på netdoctor.com som är en väldigt bra sajt om man har medicinska bekymmer. Den finns på flera språk, även svenska.

Såvitt jag kan se av ditt horoskop finns det inga direkta hinder för en graviditet. Det finns dock inget som pekar på många och lätta graviditeter heller. Venus befinner sig i Jungfrun, det är ett jordtecken vilket är bra men det är det jordtecken som minst pekar på många barn. Månen i Tvillingarna pekar inte heller på någon stor barnkull. Å andra sidan är ingendera aspekterad på något besvärligt sätt som skulle kunna tala emot barn. Du har Chiron i fjärde huset vilket bl a borde innebära en bra chans att få barn när du är runt 27, i ditt fall (det betyder inte att det inte kan komma barn innan dess, bara att chansen är extra stor just då). Kort sagt, om man använder medicinsk astrologi för att analysera ditt horoskop finns det egentligen inget som tyder på att du inte skulle kunna få barn. Troligen hänger det då på hur mycket din kropp orkar med. Det finns egentligen bara två råd jag kan ge dig: För det första, oroa dig inte. Du är mycket ung och har gott om tid på dig och det finns inget som säger att du inte skall kunna få barn. Oro gör det betydligt svårare att bli gravid. För det andra, se till att få prata med en expert på området så att du får stöd, om du behöver det, och slipper oroa dig i onödan.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page