top of page
  • Skribentens bildTor

Kan inte glömma honom

I våras träffade jag en kille. Vi träffades ute några gånger och jag var även hemma hos honom en gång. Jag kan inte glömma honom. Kommer det att bli någonting mellan oss? Träffas vi igen? Var? Jag har även en annan kille som jag tänker på, han är Skytt. Vi har känt varandra i många år. Och nu undrar jag vad känner han för mig? Kommer det att bli något mellan oss?

"M+M=?"


En del personer får man inte ur huvudet så lätt

Svar: Nej, killen du träffade i höstas blir det troligen inget med. I varje fall inte om du inte tar egna initiativ - att bara gå och vänta på att springa in i honom leder ingenstans.

Skytten är det en lite annan sak med, era livsvägar kommer att följas åt eller i varje fall löpa in i varandra många gånger. Mer vill tarotkorten inte säga, ibland vill de inte gå händelserna i förväg ... så jag vet inte om ni förblir "bara" vänner eller om det blir mer av det

59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page