top of page

Kan det bli vi igen?


Kan det bli vi igen? Kommer han att ångra sitt val?

"MG"


Svar: Ibland dras man till varandra trots att man inte passar ihop eller till och med drar ner varandra. När jag tittar på era horoskop så ser det väldigt mycket ut som om han konstant påverkar dig negativt på många sätt. Du däremot lyfter honom för det mesta.


Normalt passar Kräftor och Skorpioner bra ihop. Men sedan finns det en del unika fall som inte alls matchar. I ert fall så beror det på att han är född i slutet av tecknet och du är född i början av ditt. Han har drag av både Kräfta och Lejon. Du av både Våg och Skorpion. Det innebär att er relation måste ha varit mycket dramatisk och full av konflikter. De bra dagarna var antagligen väldigt bra - men de dåliga var avgrundslika. Ni har båda en rad egenskaper som den andra inte alls trivs med. Ni förstår inte varandras principer, eller tycker inte om dem. Och ni stjäl varandras utrymme hela tiden eftersom era behov krockar (fast inte alltid - vissa dagar klaffade allt, och det gör det nästan värre.)


Det besvärliga med sådana här intensiva relationer är att de är svåra att ersätta. Den var ju egentligen aldrig bra, men det finns en risk att en ny relation upplevs som väldigt sval eller ytlig när an jämför med den skogsbrand som er relation var.

Och det händer också att par återförenas gång på gång just för att känslorna är så starka. Men det blir alltid tärande och ibland till och med direkt farligt.


Jag tror att det är bäst för er båda och framför allt för dig om ni aldrig blir ett par igen. Försök släppa taget.


Jag kan inte säga om han kommer att ångra sig (jag kan bara spå den som ställer frågan) men jag kan säga att det är sannolikt att det skulle kunna bli ni igen och det vore en dålig idé. Särskilt för dig.40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page