top of page
  • Skribentens bildTor

Kan det bli vi?

Jag har varit kär i samma kille i över fyra år nu och undrar hur allt ligger till mellan oss. Just nu är han tillsammans med en annan tjej som jag inte vet något om, men det verkar som att han mest är med henne för att han har tanke gångarna; allt är väl bra antar jag det är säkert inte bättre på något annat sätt... Hur som helst så älskar jag honom verkligen och vill inte ha honom som någon slags flyktig kärlek utan sann och evig... "I"


Attraktionen är stark mellan er

Svar: Först astrologin: Det finns en mycket stark attraktion er emellan, men det tar längre tid för honom att få upp ögonen för dig än tvärtom. Troligen tänker han på dig som "helt ok" - men inte mycket mer än så. På ert pluskonto finns er humor (ni har roligt åt samma saker och trivs med samma människor) och era grundläggande personlighetsdrag, ni tillhör Soltecken som trivs ihop och kommer antagligen lätt överens. På minuskontot finns en risk för utdragna gräl och olösliga konflikter, när hans Skorpion-Mars (långsint, intensiv, känslosam) just i konflikter krockar med din Mars i Vattumannen (intellektuell, sårbar, hänsynsfull eftersom du inte vill se andra fara illa). Han kommer att vilja ha (och troligen få) sista ordet väldigt ofta om ni blir ett par.

Över till tarotkorten. Fyra år är en lång tid. Han är inte riktigt vad du förväntar dig och får du lära känna honom på närmare håll, bli inte alltför besviken. Men skjut heller inte besvikelserna ifrån dig. Att leva med en drömbild är inte bra det heller. Sannolikheten är som det ser ut nu rätt stor att ni blir ett par endera dagen (korten vet inte riktigt när. Nog snart) och om det leder till livslång kärlek eller ej är upp till er två och sättet ni behandlar varandra på

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page