top of page

Kan det bli något?


Jag har förälskat mig i en tjej som jag träffar via jobbet. Jag är rätt säker på att hon gillar mig också, men haken är att hon är väldigt religiös och det är inte jag. Jag kan tänka mig att det kanske finns en Gud därute någonstans men det är hela mitt intresse i frågan. Så är det någon idé eller kommer det misslyckas direkt för att vi är så olika?

"P"


Svar: Tarotkorten pekar på att ni inte passar särskilt bra ihop men det har ingenting med tro att göra, det är något annat som är problemet. Något som varit svårt i dina tidigare relationer också - det kan vara så att du dras till en personlighetstyp som du egentligen har svårt att leva med. Fundera lite över vad det är hos henne som du har förälskat dig i och om detta möjligen också fanns hos dina ex.


Så den tråkiga nyheten är att dina känslor nog är besvarade och ni skulle kunna bli ett par, men det är ingen vidare god idé utan du skulle ganska snart ångra alltsammans. Jag rekommenderar att du försöker lista ut om du har ett mönster och hur det i så fall ser ut. Det är första steget mot att inte upprepa det.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page