top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlekstörst

Hej! Jag har varit ensam med mitt barn i många år och längtar efter en man vid min sida, hur ser chanserna ut för att snart finna "Honom" med stort H? Jag fick svar tidigare att den man jag träffat via nätet inte är min framtid. Kan jag då nu ha träffat min rätte eftersom jag åter tagit upp kontakten med en gammal kärlek och det känns ganska bra, han är våg, hur passar vi ihop? "Sökande"


Du kommer hitta den sanna kärleken men det krävs mycket arbete för att denne ska bli den rätte

Svar: Som matchning ser ni bra ut tillsammans. Särskilt som ni har hunnit växa upp. Det som kan utvecklas till kärlek och det som binder er samman är djupare liggande än bara två hjärtan som möts. Sambanden mellan er är komplicerade och det finns en stor risk att du får vika dig dubbel och begå våld på den du är för att få det att fungera. Det viktigaste är att ni är överens och att du får behålla ditt svängrum. Ni kommer att möta svårigheter och behöver beväpna er med kompromissvilja, ärlighet och väldigt mycket tålamod. Ta inte den andres åsikter för givna utan sök under skalet. När ni hamnar i konflikter syns skillnaderna mellan er tydligast. Korten säger: Dina känslor är rena men det finns mycket sorger och uteblivna förhoppningar framför främst dig. Behöver du stöd ropar du ofta ohörd medan han alltid får valuta för sina insatser. För att kärleken skall kunna leva och leda till det du söker måste den vara blind och börja rent. DIn sanna livskamrat kommer du inte hitta i någon du inlett ditt förhållande till genom sex. Det får aldrig bli en fråga om status eller materiella ting och när han kommer så värjer du dig för hans närhet. Likväl så står du försvarslös och du kommer att få läppja kärlekens rena bägare. Det står för mig klart att du kommer att hitta kärleken men jag är tyvärr tveksam till även denne man. Dock är dina känslor det viktigaste. Om du tror på honom och på er framtid så våga dig på ett försök. Som värst står du ensam igen och det kommer inte att minska dina chanser att nå den kärlek som du så väldigt väl förtjänar.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page