top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlekssemester i juli eller vänta till i höst!

Hej på er! Vilka planer blir det för mig under sommaren 2021? (Juni-aug/sep) Eftersom läget ser ut som det gör nu undrar man om ändå lite roligheter kommer ske! Kanske blir mest jobb för min del men hoppas på lite ledighet också!

”Sommar och sol”


OM det här är drömmen bör du ha tålamod för det blir härligast under sena hösten

Svar: Det kommer inte bli en riktigt vanlig sommar för det är en del restriktioner och annat som gör det jobbigare att få den sommar du hoppas på. I alla fall när det kommer till kulturupplevelser, fester och resor.

Det finns en del saker som dock kommer lyfta mer under sommaren och det är bygg och hemmafix under slutet av maj och framför allt juni. Om du vill ha lite mer romantik och särskilt om du väljer en utflyktssommar med partner eller kärleksintresse (typ stranden, naturen, B&B, spa helg mm) är juli rätt månad. Här är det förälskelse och tid på två som ger kicken mer än vad du faktiskt gör.

I övrigt ser det inte så där jättekul ut men det finns en månad som verkligen skulle (och kommer) vara en supersemestermånad för dig om du vill ha den där resan eller den stora upplevelsen utomlands och det är tiden från 20 oktober till 15 november. Så är det den där riktiga semesterupplevelsen du söker kan det vara läge att jobba i sommar och spara ihop till en superupplevelse i höst. Om det är möjligt är det semestertipset för dig, om det inte är det så satsa på en kärlekssommar i juli.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page