top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken väntar

Hej! Vilka utsikter har jag att se framemot inom kärlek. En viss person finns i mitt hjärta just nu men jag är oviss på om vart denna man står i relation till mina känslor. Känner han sig också kär i mig? Kommer vi ha någon framtid tillsammans? Det vore mycket tacksamt att få en visshet om dette är något som är 'meant to be'.

LPSSvar: Du är på väg in i en stor, huvudlös, förälskelse som förändrar din tillvaro. Vart den leder är inte säkert men låter du bli att dras med mister du mer än om du brinner en sommar och ser lågan slockna sedan.

Våga visa vad du känner. Är dina känslor besvarade blir det en innerlig sommar, är de inte heta tillbaka väntar kärleken ändå runt hörnet. Att låsa ditt hjärta vid denne man utan att få bekräftelse eller avslag gör din vardag gråare och din sommar mindre het.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page