top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken och framtiden med F

Kärlek och framtid med F.

ZSvar: Du är beredd på att arbeta för förhållandet och kärleken och medveten om att det kommer föra med sig förändringar både ekonomisk och praktiskt.

Det kommer behövas för det kommer bli både lättare och lite jobbigare i perioder. De närmaste månaderna kommer kännas som att det inte händer något och dina förhoppningar kommer inte infrias som du önskat.

Det släpper dock under vintern när en kvinna i din egen ålder som du känner väl men inte haft kontakt med på ett tag som kommer med avgörande råd och får isen att lossna rejält.

Det leder fram till att ett svårt val blir enkelt.

Det är ett förhållande med mycket passion och just därför också konflikter och känslor av otillräcklighet under perioder.

Kort tolkning av korten – det här är ett passionsförhållande där förhoppningar är väldigt viktiga men också att ni tar konflikterna när de kommer. Det är bättre att ni har ett hett förhållande än ett som bara existerar för bristen på engagemang mellan er är ett större hot än de saker ni inte är överens om (så länge ni inte slutar hitta lösningar på det som inte fungerar).

Det här är ett förhållande som aldrig kommer sitta stilla på gott och ont.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page