top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken finns men troligen långt borta

Hej, kommer jag någonsin att hitta kärleken? I mitt födelsehoroskop har jag det sjunde huset i tvillingarnas tecken, helt tomt, inga planeter alls. Ja, jag har märkt av det. Har haft många kortvariga relationer i min ungdom , levt själv under många år. Jag har verkligen försökt att fylla livet med annat men känner mig såå ensam. Finns det hopp?

Asta

Störst kärlekschanser finns på fjärran platser

Svar:Ja det finns hopp men det krävs lite av en omväg.

Jag hade hoppats på att korten eller stjärnorna hade ett löfte om något nytt precis runt hörnet eller att det bara var en fråga om att hitta rätt cirklar men allt sånt har du naturligtvis redan testat och tröttnat på eller inte hittat rätt med.

Lyckligtvis finns det ett sätt att fylla ditt sjunde hur på och det är via relokation.

Som du säkert vet uppfattas man olika av människorna runt omkring en beroende på var man är.

En chef som ses som peppigt driven i Los Angeles framstår ibland som en självförhärligande skitstövel i Stockholm medan någon som ses som väldigt blyg i Rom kan istället upplevas som eftertänksam och seriös i Rio.

Vid ett kortare besök spelas detta bort som ”turister” och att alla beter sig annorlunda när de är utomlands MEN det är inte hela sanningen.

För att inte bli jätteteknisk tar vi den otroligt förenklade förklaringen: Jorden är rund och när du föds i - säg Stockholm 12.00 ger det dig en specifik Ascendent och efter den följer sedan alla husen på en rad (i vårt fall i exakt lika stora segment eftersom vi använder Lika Hus)MEN om du flyttar till säg New York och bosätter dig där så kommer folk uppleva dig (mer och mer ju längre du bor där och du blir mer bekväm med dig själv i den nya miljön) som om du var född exakt när du föddes men att du föddes i New York. Det vill säga att man helt enkelt flyttar tiden till lokal tid och platsen till där man bor – i exempelfallet New York 07.00. Och då flyttas Ascendenten och med det hela jämrans hussystemet.

Problemet är att för att det ska funka måste man göra platsen till sitt hem inte bara fysiskt utan också själsligen – man måste helt enkelt spontant se den bilden i huvudet när någon säger ”åka hem”. Det gör att för att hitta kärleken med den metoden behöver man också hitta ett liv på den platsen. Vare sig det är arbete, passion eller pension som för en dit det är livet där som är det viktiga för att det ska leda till ett husskifte.

Därmed inte sagt att det behöver ta tid – många har lätt att byta hemort och dessutom så kan man dra nytta av ”turistutstrålningen”. Folk på den platsen kommer uppleva dig som om du bodde där under de första veckorna också, det vill säga tiden innan du alls fått in fötterna under dig och har den där turistiska:”jag-kommer-inte-stanna-här-så-jag-behöver-inte-tänka-på-hur-jag-uppför-mig” ärligheten.

Det gör att man har lätt att förälska sig i personer som bor och lever på de platserna snabbt och till och med på distans OM man är ärlig och inte försöker spela någon man inte är vilket gör det snabbare och lättare att ta steget sedan.

I Ditt fall pratar vi om att de bästa platserna är Israel och mellanöstern och Ryssland mellan Moskva och Uralbergen för relationer baserade på vem du är och vad du gör (Solen och möjligen Merkurius/Venus hamnar i sjunde huset). Samt USA/Kanada i bältet mellan Detroit och Las Vegas om du vill ha en relation baserad på känslor och förälskelse (Månen hamnar i sjunde huset).

Det här är den säkraste vägen MEN det funkar också (men inte lika bra) omvänt – personer från de ovan nämnda områdena som bor här skapar också ett likande band (tills DE ser sig som boende här och deras horoskop relokerar)

Ledsen för det onekligen komplicerade rådet men det här är något jag vet funkar som vi jobbat med länge och har sett massor av resultat av. (Till exempel hur par som flyttar långt får det lättare/svårare i sin relation då de ibland påverkas olika av flytten eller hur chefer och skådisar får helt ändrade karriärer av ett skutt över atlanten

Jag önskar dig all lycka

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page