top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken finns långt bort - antingen i kilometer eller i tid

Hej, Ser ni om det kommer en kärlek in i mitt liv snart? Vad kan jag göra för att underlätta för honom att komma in i mitt liv. Tack

Matilda


arbete på fjärran ort är ett bra sätt att hitta nya rutiner och ny kärlek

Svar: Jag förstår din fråga för du har väldigt bra bild av dig själv och ditt liv i övrigt följer en bana du trivs med och som du känner att du kan vara stolt över. Inte bara vad du gör utan vem du är och hur du känner inför dig själv och ditt liv.

Det enda som verkligen saknas är det stora hål kärleken lämnat i dit hjärta.

Ska jag tro på ditt horoskop omger du dig av många vänner och har en mycket aktiv fritid och det borde fylla ditt liv med många möjligheter att hitta kärleken men det blir ofta tvärt om. Antingen tar intresset över eller så blir det ”friendzone” före eller efter en kort romans som ändå inte leder till den passion du vill ha och behöver. För att du ska må bra och verkligen bli trygg vill du har mer än ”bara” passion. Du vill ha det OCH gemensamma planer, en delad dröm och ett långsiktigt åtagande.

Du har stora chanser att hitta den kärlek du strävar efter men faktiskt inte utan att du först ändrar på en del grundläggande saker i ditt liv. Som det nu är är de rutiner och hjulspår du är inne på riktigt bra för dig utom när det kommer till kärlek. Ska du ha lätt att hitta den behöver resten av ditt liv hitta nya banor och allra helst via en flytt, gärna utomlands och helst till ett jobb.

England, Irland eller Kina/Ryssland är de bästa alternativen för att hitta kärleken för det är via arbete i nya omständigheter du kommer i kontakt med den du letar efter.

Om du inte har möjlighet till detta så kommer en flytt inom landet (gärna till den andra kusten) på sikt ge samma effekter men då tar det längre tid. Kom ihåg flytta för att få det jobbet du lockas av – INTE för kärleken. Kärleken kommer som ett resultat av livsvalen inte som livsvalet själv.

Lycka till

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page