top of page
  • Skribentens bildTor

Kärleken dröjer!

Jag är en tjej, Stenbock. Det är så att jag inte haft en pojkvän på ett bra tag, jag börjar längta. Det verkar ofta som om killar är intresserade, men det är få som tar kontakt. De som tar kontakt blir det ändå inget med. Det är bara en det blivit annorlunda med, en Oxe. Jag blev först intresserad av honom när jag gick i åttan. Vi gick bara och tittade på varandra tills sista terminen av nian då vi började prata lite smått. Nu på gymnasiet, hamnade vi i samma klass. Vi blev vänner, men träffas bara utanför skolan om det är något speciellt rörande skolan. Vi har bara pratat i telefon en gång, då han ringde för nån månad sedan. Men i skolan umgås vi rätt så mycket. Det jag undrar är, om det kommer bli något mer än vänskap mellan oss. Eller om jag kommer att hitta en annan pojkvän, och hur länge till måste jag vara ensam? "Stenbock"


Ni är inte en jättebra matchning tyvärr

Svar: Utan födelsetid och ort säger horoskopet inte mycket om framtida bröllop och sådant. Men jag har jämfört dig och Oxen. Och tyvärr passar ni inte så strålande ihop. Det är möjligt att mer positiva saker hade framkommit om jag haft bådas era födelsetider, men det är inte särskilt troligt tyvärr. Blir ni ett par så kommer det att vara svårt för er att verkligen förstå varandra. Dessutom har ni väldigt olika intressen, olika smak, och olika sätt att tackla konflikter - risken är stor för obehagliga gräl. Uppstår förälskelse, och risken finns men är rätt liten, så blir det ljuvt men det varar mycket kort. Ni trivs inte så bra som vänner heller, inte på nära håll. Däremot som arbetskamrater eller som vänner på lite håll. Era livsmål är rätt lika. I ett gammaldags konvenansäktenskap hade det kunnat gå hyfsat. Men tyvärr måste jag nog säga att era chanser att ha ett modernt förhållande som faktiskt blir lyckligt är försvinnande små.

Jag har frågat mina tarotkort hur dina kärlekschanser ser ut på annat håll. Och det är ingen pojkvän i faggorna just nu. Min tarot säger att det är lika bra det, för du kommer att vara upptagen av andra saker. Längre fram när du har mer tid och energi över finns det både hjärtesorg och kärlek. Så du får nog stå ut ensam en liten tid till; i gengäld kommer ditt liv som vuxen att handla hemskt mycket om just kärlek. Jag kan inte säga så mycket mer om den just nu.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page