top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlek och arbete

Hej Jag undrar över mitt yrkes och kärleksliv detta år då förra året bjöd på en överväldigande bergodalbana.

Ungdom


Politik och samhällsengagemang leder till både kärlek och arbetsmöjligheter

Svar: Ja förra året var inte direkt en vinnare för särskilt många så låt oss titta på 2021-2022 för dig.

Yrkesliv/karriär: De närmaste åtet är ett riktigt bra år för dig att komma in i yrkeslivet och hitta vad du verkligen vill göra. Det finns många erbjudanden och även möjlighet till ett fast jobb (efter provanställning) men det lönar sig bättre att ta vikariat, projektjobb och tillfälliga anställningar vilket faktiskt kommer betala sig bättre även om det ingt ger lika mycket trygghet.

Fördelen med det är att du om ungefär ett och ett halvt år kommer bli klar över vad du verkligen vill göra yrkesmässigt och från en bredare erfarenhet kommer bättre förutsättningar för framtiden och på vägen dit finns ganska omfattande studier (men troligen inte förrän HT 2023).

Till dess är alla branscher bra branscher och alla val bra val dock vill jag särskilt flagga för at du gör stor nytta och kommer finna stort nöje i allt som har med samhälle, utveckling och kontakter med människor att göra och under det närmaste året finns det stora chanser att få mycket erfarenhet, många roliga stunder och träffa många intressanta människor om du engagerar dig i politik.

Kärlek: Även här spelar ett samhällsengagemang stor roll för det finns stora möjligheter att du träffa en stor kärlek och kanske till och med en livspartner under 2022 och chansen ökar om du breddar ditt umgänge och träffar många spännande människor eftersom den du möter har en helt annan bakgrund än du.

Avslutningsvis – det viktigaste för det närmaste året är att du tar risker, testar saker och tror på dig själv. Det finns väldigt mångas möjligheter så det är ofarligt att ta risker och sticka ut. Missar du något eller satsar på något som visar sig fel eller tråkigt – byt! Det är först sent 2022 eller våren 2023 som du verkligen börjar få klarhet i vad du hoppas på och vill ha ut av livet så till dess, testa saker, skaffa erfarenheter och träffa människor. Kärlekschanserna är som sagt riktigt goda och troligen träffar du någon som kommer bli väldigt viktig för dig under hösten för december blir årets i särklass hetaste och mest innerliga månad.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page