top of page

Kärlek i vår?


Blir det någon kärlek för mig i vår?

"Missnöjd singel"


Svar: Det ser lovande ut redan i februari, särskilt om du är sugen på en förälskelse som blir seriös med en gång. Håll ett extra öga på 11-19/2 och 25-27/2. Om du vill kan du förstärka din redan avsevärda charm genom att klä dig klassiskt, en smula mer formellt och konservativt än du brukar. Gärna i grått eller med grå detaljer och accessoarer.


Om du föredrar en mjukare start där själva förälskelsen och romansen varar längre innan relationen blir seriös, då är det bättre att du väntar till april. Från 3/4 och framåt är det så gott om kärleksmöjligheter under våren att du kan välja och vraka. Just 2020 är vårkänslor och romantiska möten exakt vad ditt horoskop har att erbjuda så du behöver rimligen inte vara missnöjd singel särskilt länge till.

Extra attraktionskraft i april får du för övrigt med hjälp av ljusa färger, gärna pasteller, tunna tyger och gärna vintage.


Troligaste stjärntecknen är Oxen, Jungfrun, Vågen och Stenbocken i februari, och Jungfrun, Vattumannen och Fiskarna från april och framåt. Men det behöver inte betyda att din partner måste komma från något av dessa tecken.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page