top of page
  • Skribentens bildTor

Kärlek, barn och karriär - jag vill veta allt!

Jag blev rekommenderad er sida av en vän. Jag undrar hur vår sommar kommer att bli? Tror ni att vi kommer flytta till något större? Vi har varit och tittat på hus, men inget har fallit oss i smaken. När ungefär kommer barn att komma in i vårt liv? Hur många barn kommer vi att få? Berätta lite om min karriär, kommer jag att jobba kvar där jag jobbar nu? "Nanna"Svar: Sommaren ser ut att bli ganska fin för er. Du har dina bästa dagar i augusti medan din pojkvän trivs bäst i sena juli.

Då kan du ha lite svårt att tro på hans ibland överväldigande kreativitet och hans kärleksförklaringar men var lugn, han menar det. Vad gäller barn och hus och så hänger det lite på att du gav mig rätt födelsetid, Om du känner igen dig i att du sliter som en hund när du är hemma hos dina föräldrar och att du dels upplever att det förväntas av dig och att det dels gör dig väldigt sliten och "liten" när/om du faller undan för det så stämmer tiden. Gör du inte det felar tiden kanske någon timme. I så fall blir tiderna när saker kommer att inträffa förskjutna något/några år.

Större hem är ingen omöjlighet, men det är ingenting som du driver med någon större effektivitet. Blir det av inom den närmaste tiden hänger det på din pojkvän. Barn ser det ut som om du kommer att få flera av. Jag gissar med hänvisning till ditt horoskop att du har yngre syskon som du var väldigt "mammig" med när du var liten. Egna ungar kommer men kan dröja men senast när du är 34 får du ditt första och några år senare får du ett till.

Det är vad stjärnorna lovar dig men med ditt horoskop (Chiron precis i inledningen av fjärde huset) bör du ganska lätt och mer eller mindre när du vill kunna ta saken i egna händer. Vad gäller karriär och arbete så lönar det sig inte för dig att sträva efter jobb med hög lön. Visst kan du komma väldigt långt, det är till och med troligt, men du ska satsa på saker som du gillar och tror på för att nå framgång. "Trivs jag?" är en mycket viktigare fråga än "Vad tjänar jag?" för dig om du ska lyckas. Det närmaste året blir väldigt fint för dig men du lär inte se så många utsikter för utveckling. Det kommer i stället om drygt ett år (direkt efter nästa sommar) då kommer du få möjlighet att välja nya vägar.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page