top of page
  • Skribentens bildTor

Kär i Stenbock

Jag är Fisk och har träffat en Stenbock. Värt att satsa på?

Har blivit väldigt sårad i ett tidigare förhållande med en fisk, vi gick isär för ca 2 år sedan, men strulade fortfarande i somras. Han lever i ett nytt förhållande, har redan bedragit henne.

Undrar bara om vi någonsin kommer att kunna prata med varandra utan att vara arga, och framför allt undrar jag om vi kommer att kunna släppa varandra. Tror vi kommit en bra bit på vägen, men vi har inte sett varandra på ca 3 månader heller. Vill inte vara ovän, vi har ju trots allt delat mycket en gång. "Firren"


 

Svar: Vi har haft lite otur på sista tiden och bl a drabbats av en kämpig influensa, så det har inte blivit så många svar. Tack för att du var tålmodig och skrev igen.

Den goda nyheten är att du inte skulle få samma förhållande en gång till med denna Stenbock, inte samma som du hade med Fisken alltså. Och ni passar på många sätt bra ihop - om du kan stå ut med hans rastlöshet. Den dåliga nyheten är att din förra relation, med Fisken, hade starkare band. Det är begripligt att ni har svårt att släppa varandra men när jag tittar på ert gemensamma horoskop syns också en del problem (främst att ni inte förstod er på den andres problemlösningsmetoder och att ni, mest du, påverkades starkt av förhållandet och drevs till förändringar som du förmodligen inte odelat gillade).Jag tror att ni hade kunnat lösa dem om ni inte hade varit så olika på det känslomässiga planet, där du har en enorm övertygelse och han mest vill ha sin frihet i behåll. Du vill ha trygghet (men självständighet), han vill ha utrymme (och självständighet) - denna kombination av likhet och olikhet skapade bekymmer och missförstånd.

Jag tror att det är du som måste släppa taget. Han låter lika gärna bli. Han har också fler interna problem med sina känslor; låt inte dem bli ditt problem nu när ni inte längre är ett par. Kanske kan ni bli vänner en dag men knappast innan han funnit sig själv.

Tillbaka till Stenbocken. Visst är han värd en chans och mer än det! Ni har inte samma självklara kärleksband som du hade med Fisken, men Stenbocken kan på andra sätt visa sig vara ett mycket bättre val. Han kan faktiskt mycket väl vara din livskamrat. Ni kompletterar varandra. Jag rekommenderar att du satsar helhjärtat på honom och lämnar Fisken bakom dig.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page