top of page
  • Skribentens bildTor

Jobb- och barnlängtan

Jag är gift och har en liten dotter som är underbar men jag undrar lite om min framtid. Jag är arbetslös nu och jobbar ibland. Kommer jag att hitta ett bra jobb? Och jag undrar så mycket. Blir jag någonsin med barn igen?? ”Tvilling”Svar: Ja, du kommer troligen att få fler barn. Det blir inte helt utan oro och besvär men det ser ut att finnas åtminstone en son, kanske flera, i din framtid. Vad gäller jobbet ser det lite mörkt ut just nu. Korten rekommenderar att du satsar på en medveten förändring av läget, det fattas dig helt enkelt kompetens för att du skall komma dit du borde. Du verkar ha stora praktiska färdigheter (ovanligt för Tvillingar!) och det kanske går att göra något av dem? Det kan vara ett hantverk av något slag som du skulle kunna tjäna pengar på, eller kanske just hanterande av pengar eller egendom. Hur som helst är det en ganska lång väg att gå, men väl värt mödan. Jag föreslår att du sätter dig ner och tänker igenom dina förmågor och önskemål, och sedan gör upp en långsiktig plan

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page