top of page
  • Skribentens bildTor

Jobb, kärlek och vänskap

Får ni fram nåt om mitt jobb, bra eller dåligt? Kärleken kraschar ständigt känns det som, men ser ni nåt där ? Bra eller dåligt? Vänskap?, Jag är lite av en ensamvarg men saknar oxå att ha vänner.. ser ni nåt bra på den fronten ?

Kräftan83


jobb, kärlek och vänskap hänger ihop i år.

Svar: Låt oss börja med kärleken och vänskapen.

Nya kontakter kräver nya omständigheter. Om du rör dig i samma kretsar kommer du få samma resultat och det leder vare sig till nya vänner eller nya kärlekar, i alla fall inte sådana som blir varaktiga.

Nu i höst hittar du lättast nya vänner på kurser och utbildningar. Får du möjlighet att gå på kurser via arbete, arbetsförmedling eller liknande är det en mycket bra idé (inte bara för kärleken och vänskapen utan också för arbete/karriär). En annan bra idé är att plugga under hösten. Gå kurser på komvux eller universitetet i sånt som du är intresserad av så kommer du träffa människor med liknande intressen som du.

Men som sagt nya öppna dörrar kräver nya insatser. Om du väljer att testa nya saker kommer kärleken först och vänner följer på det.

Jobb – lite tyngre det finns andra vägar än den du går no och tillfälliga lösningar är det som bjuds så till vida du inte sträcker dig utanför ditt vanliga liv (som du ser hänger kärlek och jobb ihop under resten av året).

På längre sikt lättar det på jobbfronten men det här är en bra höst om du vill ändra ditt liv och riktningen det är på väg.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page