top of page
  • Skribentens bildTor

Jobb, hem och studier

Har skrivit och frågat om jobb tidigare och ni har sagt att nytt kommer i höst. Yes säger jag och håller alla utstickande delar på kroppen att det ska ske nu. Tror ni att ett coach & matchning-jobb skulle passa mig och behöver jag läsa till någon behörighet utöver det jag har isf? Kommer det finnas några sådana jobb snart, blev lite sugen igår när en gammal klasskompis berättade att hen fått anställning! Annars, hur passar skolan respektive boende mig? Många frågor, tusen tack!

Vilket håll


Offentliga miljöer har jobbmöjligheter för dig

Svar: JA ett coach och/eller matchningsjobb skulle passa dig riktigt bra. Det finns öppningar men inte hos de vanliga arbetsgivarna. Testa istället det offentliga rummet, kommuner, organisationer och politiska partier är en bättre marknad just nu för det du söker.

Du behöver inga extra kunskaper för att få ett jobb men kolla vad det finns för program som de du söker jobb hos har eller anser vara viktiga för sina medarbetare – det ger en hint om vad som vore kul och givande att komplettera med framåt.

Boendet fungerar periodvis väldigt bra men det handlar om kommunikation. Alla ”grannar” kommer inte vara lika sociala som du så det handlar mycket om att respektera andra på samma sätt som du behöver sätta vänliga men tydliga gränser för var ditt utrymme börjar och slutar.

Skolan är lätt – du har en riktigt bra höst för att ta in nya kunskaper framför dig.

Lycka till.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page