top of page
  • Skribentens bildTor

Jagad och eftertraktad i spännande flygdröm.

Den här drömmen är så konstig. Jag var i skolan (det var onsdag) det var en del som var sjuka så vi hade lektion tillsammans med några andra inne i aulan.. Jag längtade tills dagen skulle ta slut för efter skolan skulle jag vara med honom jag gillade. Efter skolan så gick jag till stället där pingisborden står och han var redan där och väntade på mig. Så vi börja gå hem till honom, när vi gått hem till honom så satte vi oss i hans säng. Då ringde min mobil och helt plötsligt så var jag vid några lägenheter inte så långt från hans hus. Då la jag mig ner i luften som när man simmar ryggsim och började flyga så över ett staket. Jag flög förbi hans hus, jag flög ca 150cm över marken och låg som när man simmar ryggsim. Sen kom jag till området där hans kompis bor då mötte jag hans kompis. Han var ute och gick, vi stanna ett tag och prata med varandra. Sen när jag skulle gå förbi området med lägenheter som hans kompis bodde i så var det en lekpark där, en stor med buskar omkring.

Det var dimmigt så jag såg inte så bra. Då började jag flyga igen på det där konstiga sättet för jag ville komma hem fort, det var mörkt och dimmigt ute. Jag var tvungen att flyga igenom en skog. Jag gick på sidan av kanten till skogen då hörde jag en hund yla. Jag blev rädd och började flyga lite snabbare men det gick inte snabbt. Jag hörde hunden bakom mig. Jag flög in i skogen en bit ovanför stigen sen slutade jag flyga och börja springa. Sen kom jag helt plötsligt hem och gick och la mig. Jag somna direkt. Nästa dag så var det fredag. Jag gick till skolan som vanligt. Sen efter skolan så ville jag gå en liten omväg hem så jag gick vägen som vart så dimmig på onsdagen. Igenom området där han som jag gillade kompis bodde. Jag gick inte igenom lekparken, jag gick runtom då när jag kom vid några buskar så kom det en bil. Den hade lysen på fast det var mitt på dagen. När den fick syn på mig så började den att åka efter mig. Jag blev rädd och började springa. Bilen körde efter då sprang jag in i skogen. och bilen kunde inte hänga efter mig. Jag var rädd och nu var det sådär dimmigt igen. Jag blev en liten fågel och flög igenom men jag hörde hela tiden hunden som skällde och ylade. Det kändes som att hunden sprang efter mig men jag såg aldrig nåt. Jag flög hem och blev mig själv. Nästa dag (lördag) skulle jag hem till honom jag gillar. När jag kom in så började vi kramas. Sen var jag tvungen att gå, jag gick igenom samma område igen när jag gick hem men den här gången var det inte dimmigt eller mörkt. Det var ljust och solen sken jättemycket. Då kom det fram en grottman i gult skägg och höftskynke han kolla på mig. Sen ropa han på nåt konstigt språk och en till grottman i lila skägg och höftskynke kom fram. Sen kom det fram en i ljusgrönt höftskynke och skägg och en i rött höftskynke och skägg. De samlades runt omkring mig och kollade på mig som om jag inte var mänsklig. Sen tog de fram en stor filt som de la mig på och börja kasta upp och ner med mig. Jag var mest förvånad inte rädd. Där vaknade jag. Jag fattar inte varför det var grottmän med för det drömmer jag aldrig om annars. Och att jag hela tiden var på samma plats tre gånger, betyder det nåt speciellt? Det skulle vara så himla snällt om ni kunde förklara min dröm för jag förstår den inte alls. Speciellt inte det där med grottmännen. Det var längesen jag drömde nåt som jag sen kommer ihåg. Säger drömmen nåt om killen jag gillar? Jag har också blivit "osams" med en kompis som jag, typ, var bästis med förut. Kan drömmen ha nåt att göra med henne? Jag tror att dimman och att jag var på samma plats tre gånger betyder mest men är inte säkert. hoppas att ni/du kan tyda min dröm.


Grottmannen handlar om drifter och sex

Svar: Låt oss börja med flygandet. Att du flyger på det sättet har med all sannolikhet att göra med att du låg på rygg och var väldigt nära att vakna. Då känner hjärnan av kroppens position väldigt mycket och la in de intrycken i drömmen. Där av "ryggsimmet" Jag undrar om du inte också har sängen stående så att huvudändan inte står mot en vägg. Då är det vanligare att man flyger "baklänges". I övrigt symboliserar flygandet (särskilt som fågel eller helt utan hjälpmedel) att du söker nya vägar just nu. Du vill ändra de mönster du har i ditt liv och pröva nya saker. Samtidigt är du jagad mest hela tiden vilket i det här fallet handlar om rädsla för sådant som ligger utanför din kontroll. Mest vad andra tycker eller inte tycker om dig och vad de säger om dig när du inte är där. (Annars skulle du sett dem som varit efter dig, inte bara hört dem.) Grottmännen handlar om sex, närmare bestämt skillnaden mellan vad du tycker och vill och vad de killar du umgås med vet om det och tror att sex går ut på. I korthet försöker din hjärna få en bild av vad de är ute efter egentligen och varför. Drömmens form tyder på att du är mer nyfiken än på att du har särskilt många erfarenheter och den säger att du är och känner helt normala saker för din ålder.

Din dröm handlar mycket mer om hur du känner inför olika saker än om speciella personer och den säger att du kommer att testa nya saker inom kort men den säger ingenting om hur framtiden kommer att utveckla sig mer i detalj

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page