top of page
  • Skribentens bildTor

Jag vill ha en framtidsbild tack

Framgång, jobb, kärlek och pengar?

AnetteSvar: Det blir Morigana (min Hanson-Roberts) som får stå för spådomarna

Framgång: Dina största framgångar under det kommande året rör din familj och främst barn eller partner. Ditt stöd ger goda effekter. Kärleken djupnar och problem som gnagt länge får om inte sin lösning så åtminstone goda nyheter och en utveckling som gör vardagen enklare och roligare.

Jobb: det finns en stabilitet men ingen större utveckling. Det närmaste året är det inga större möjligheter till förändring av fält men det ser bättre ut att byta arbetsgivare inom ditt område.

Året som kommer är inte det bästa för vidareutbildning – det kommer gå bra men det strular till ekonomin och skapar slitningar utanför studierna.

Pengar: Det finns en förutsägbarhet och stabilitet i ekonomin under det kommande året. Fördelen är att du vet vad du har att röra dig med. Nackdelen är att det inte kommer något större lyft under det kommande året. Ett engångstillskott är att vänta under våren/sommaren men det är inget livsförändrande tyvärr.

Kärleken: Det väntar en ny förälskelse under årets sista månader. Troligen starkare känslor för någon som redan finns i ditt liv.

Den stora kärleken dröjer men det ljusnar och finns goda möjligheter fram mot senvåren 2022.

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page