top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Jag vill flytta - kommer det att gå?

Fråga Tor och Hanna:

Jag har en fråga som är ganska viktig för mig just nu. Jag har sedan länge velat flytta från denna lägenheten jag bor i nu till en annan just för att jag inte riktigt trivs till 100%, det har varit mycket strul med hyresvärden. Jag har stått i bostadskö hos en annan hyresvärd och har nu fått veta att det kan ta 6-8 år om inte mer att få en lägenhet i det området jag vill bo. Vad jag undrar nu är om jag kommer att hitta nåt innan dess, eller kommer jag bo kvar här i 6-8 år?? Jag undrar när jag flyttar om det blir inom stan, i någon annan stad eller nåt annat land? Tacksam för ett snabbt svar!!!

"Jimmis flikka "


Det kommer inte dröja alls så länge tills du flyttar.

Svar:

Du har mer än en flytt i din ganska nära framtid (tre fyra år), men bara en av dem kommer handla om att du inte trivs där du bor. Det kommer vara andra saker som styr dina val som kärlek, jobb, eller utbildning. Gör aktiva val vare sig det är av tvång eller lust du flyttar. Väljer inte du riktning kommer andra att styra och det passar dig dåligt.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page