top of page
  • Skribentens bildTor

Jag vill bli mamma!!!

Jag är en tjej som är ihop med en kille sedan ca 9 år, och vi är förlovade sedan ca 1,5 år, lika länge som vi nu försökt att skaffa barn, men det känns hopplöst. Kan ni se om några, eller något i alla fall, är på väg?? Det känns som den högsta önskan jag/vi har just nu! Jag är även väldig svartsjuk av mig och skulle nu vilja veta om ni ser att jag kan lita på honom eller om han har tankar och handlingar på annat håll. "Nervös"


Det kan ta lite tid och du behöver inte ha bråttom men det går fortare om ni försvagar hans måne

Svar: Det kan ta tid att bli med barn. Särskilt efter att man använt p-piller eller spiral som båda sätter ner kroppens förmåga till fortplantning ganska länge efter det att man slutar med dem. (Upp till max ett år ungefär) Det finns inte heller någonting i era horoskop som vid en första anblick skvallrar om infertilitet. Ni verkar båda kärnfriska. Det finns dock en sak som antyder att ni kan få problem att få barn tillsammans. Ni är födda i helt olika månfaser. Han är född under fullmånen. När du föddes var det nymåne. Månen fungerar på sätt och vis som den klocka efter vilken kroppens funktioner rättar sina cykler. Det gör att ni inte har er mest fertila period samtidigt. Det är nu inget oavhjälpligt problem.... Det är lättare att påverka mäns hormoner och balanser än kvinnors så för att öka era chanser till max skulle jag föreslå att ni försvagar hans Måne just innan de dagar då du har störst chans att bli med barn. Enklaste sättet i just hans fall är att han helt enkelt inte är hemma alls under två tre dagar och att ni sedan har sex inom de två första timmarna efter det att ni ses, gärna omedelbart efter att ni ses och allra helst i ert hem.

Det finns dock en liten sak till som höjer oddsen ännu mer, hans bortavaro bör vara meningsfull i sig. Det kan vara i jobbet, för att hälsa på föräldrar eller gå på något evenemang med vänner. Det viktigaste är att han har någon form av mening med att åka bort och är det längre än några dagar skadar inte det heller, men det är naturligtvis tråkigare för er. Lycka till.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page