top of page
  • Skribentens bildTor

Jag tvivlar på min relation

Hej. Jag har sedan en tid tillbaka tvivlat väldigt mycket på mitt och min sambos förhållande. Finns det en framtid för oss?

Beatrice


Du står inför ett vägval som du måste göra för att stå kvar som det ser ut nu kommer inte fungera.

Svar: Jag förstår din oro och frustration eftersom det ni har (och har haft) onekligen varit bra och på sätt och vis rätt unikt. Ni passar varandra väldigt väl och borde kunna ha en riktigt vacker och långvarig (kanske livslång) framtid tillsammans.

Men det har hänt saker som ändrat det och ska ni hitta tillbaka till grunden för det ni hade krävs en nystart.

Jag säger grunden för det ni hade och inte relationen ni hade för ska ni kunna fortsätta behöver ni bygga nytt baserat på de känslor ni har men inte det liv ni byggt för det är i de rutinerna, ovanorna och olaterna ni drivit ifrån varandra.

Se det såhär – även om han är den du vill leva med, erbjuder han det livet du vill ha?

Era horoskop säger att det finns en samhörighet och en stark kärlek mellan er men mina kort säger att ni behöver bygga nytt från grunden för att det ska bli det liv och det förhållande ni hoppades på när ni inledde det.

Det finns en framtid för er men den börjar med att ni vänder blad helt.

Hitta en gemensam dröm eller åtminstone en gemensam grund att stå på och starta om.

Det kan innefatta att ni flyttar, byter jobb eller bostadsort, tar upp nya hobbies, startar gemensamma projekt eller vad som helst – det är ni som ska drömma samma dröm och den ska vara er.

Men hittar ni inte den så står valet mellan att ha det som det är nu och att börjar om på egen hand. Och om det är dina enda val vet du vilket du måste göra.

Men som sagt – det ni har är fantastiskt, frågan är bara om det finns en möjlighet för er båda att välja den väg framåt som är er gemensamma.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page