top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Jag tar hand om mitt eget lik i drömmen

Fråga Tor och Hanna: Hade för ett tag sedan en dröm där jag tog hand om mitt egna lik. Mitt lik kom efter en stund att röra på sig och till slut hade jag fått liv i mitt lik. Vi gick till en reception och receptionisten kom gående mot oss. Då tänkte jag tanken undra om hon tycker vi är lika, jag och mitt "lik"???

SB


Att ta hand om sitt eget lik i drömmarna är inte så vanligt.

Svar: Det här är en ovanlig dröm. Den betyder att du är i en situation där andra föredrar att du visar upp en "falsk" sida. Det kan var självpåtaget (som att man har en viss roll i sin familj fast än man vill vara på ett annat sätt) eller mera tvingat (som att man har ett jobb där man "måste" ha en viss front och på sätt och vis "lura" de man möter. Drömmen påvisar att ditt undermedvetna gör sitt bästa för att hitta ett sätt att hantera den dualistiska situationen. Den visar också att du borde se till det du gör för situationen börjar påverka din självbild negativ

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page