top of page

Jag skulle behöva lite goda nyheterDet har gått allmänt dåligt ett tag nu. En äldre släkting gick bort och det var inte väntat att det skulle gå så fort. Det var i somras. Sedan dess har allt bara gått dåligt eller inte bra i alla fall. Det är mest småsaker, som att min dansinstruktör blev sjukskriven och att den kollega jag tyckte mest om på jobbet ska sluta. Det jobbiga är att det inte händer något bra som får det att kännas okej. Jag skulle verkligen behöva något att se fram emot, något kul.

"Vattumannen"


Svar: Det blir lite bättre i november och betydligt bättre i december. Det är det ultrakorta svaret. Det något längre svaret är att du har rätt, det är motigt för dig just nu. Men småsakerna som du räknar upp är inte småsaker. Det är alldeles rimligt att känna att det är tungt, först med förlusten av din släkting som ju inte bara påverkade dig utan också många av dina anhöriga, och sedan med ett par rejäla och negativa förändringar av din vardag, dessutom både på fritiden och på jobbet. Så börja med att vara lite snäll mot dig själv - du har haft en eländig sommar och höst och förtjänar att bli riktigt ompysslad.


Nu till de goda nyheterna, för det finns några stycken även om det är snålt med dem i oktober. 12-13 oktober blir du inbjuden till en fest eller utekväll, med gamla vänner skulle jag tro, möjligen med kolleger. Du blir väldigt uppiggad om du går dit, även om det nog inte känns så frestande när du får förslaget. I november kommer det in en ny kärlek i ditt liv. Det kan vara en partner eller blivande partner, men korten lutar lite åt att det handlar om något helt annat. Kanske ett husdjur? I december får du roligare arbetsuppgifter och samtidigt lite mindre att göra på jobbet, vilket öppnar för lite mer nöjen och kanske också en resa. I december tror jag också att du har börjat hämta dig från bakslagen så att livet börjar kännas roligt igen. Just nu är du på ett ställe där inte ens roliga saker känns roliga och där du inte orkar leta efter något inspirerande att göra. Men det är temporärt, från nionde december och framåt ser det mycket ljusare ut. Hoppas det här hjälper lite.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page