top of page
  • Skribentens bildTor

Jag flyttar INTE till ett kollektiv!

Hej! Jag har tidigare ställt en fråga om jag ska flytta till hus men då har ni svarat att jag skulle flytta till någon typ av kollektivboende. Och det vet jag inte kommer att ske. Den dagen jag flyttar så blir det till ett eget hus. Så blir lite fundersam är jag nu hur det egentligen ser ut med flytt för mig ? Så jag vore väldigt tacksam om jag kan få lite guidning då jag äntligen kan nå min dröm och det under detta året. Vill ha ett hus lantligt beläget. Berätta vad ni så vore jag tacksam:)

Bostadsbyte


Tänk utanför lådan så blir huset ditt i år.

Svar: Någon form av kollektivboende kan betyda många saker eftersom korten inte har exakta ord för att säga vad de menar. Så vi försöker igen.

Det boende du söker, det du verkligen vill ha har du inte riktigt råd med Men det finns alternativa lösningar och de går alla ut på att dela kostnaderna med andra. Så det korten menar är att du behöver söka ett hus som inte bara är ”ditt”.

Det kan vara ett äldre hus som är delat i två eller fler lägenheter. Det kan vara ett mindre hus som du kan arrendera från en större fastighet. Det kan vara ett hus med en lägenhet för inneboende eller att du köper ett hus som du behöver bedriva BnB i för att ha råd med.

Summan av det korte säger är att du kommer kunna flytta in i år men att det kräver att du tittar på annorlunda lösningar för att det ska ske.

Om du söker ett hus som ”bara är ditt” kommer det dröja längre. Du kommer lyckas men det dröjer längre som i minst två år.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page