top of page
  • Skribentens bildTor

Jag drömmer om mina barns pappa

Vad betyder det att mina barns pappa dyker upp i mina drömmar?

FRÅGA TOR OCH HANNA: Hej Har en fundering angående mina drömmar.. Har senaste tiden drömt mycket om pappan till mina barn. Vi separerade för 10 år sedan och det är verkligen inget jag ångrar. Så min fråga är, varför dyker han upp i mina drömmar nu?? Finns det någon betydelse i det?

MB

Svar: Drömmar om ex är väldigt vanliga just efter att det nya året börjat och runt födelsedagar. Det drömmarna nästan alltid handlar om är att man tar fart inför det nya året genom att göra ett bokslut över det som varit.

Ofta handlar drömmarna inte om exet egentligen utan om vem man själv var du. Vad man drömde om, såg fram emot men också vad man gjorde då för att få ett avstamp inför det som kommer att komma nu.

Man jämför helt enkelt om det man gör nu mäter sig väl emot det man gjorde då och om den man är nu är en visare människa än man var du.

I grund och botten handlar det om den gamla sanningen att man måste veta varifrån man kommer för att fullständigt kunna förstå och uppskatta vart man är på väg.

Fördelen med den här typen av drömmar är att man kan känna sig stärkt av att veta att ens undermedvetna i alla fall har uppfattningen att man är på väg någonstans och att framtiden är viktig och oskriven.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page