top of page
  • Skribentens bildTor

Jag dolde mina känslor - hans försvann

Jag är en tjej på 18 år. Jag är född och uppvuxen i en liten stad i norra Sverige där jag lever ett till synes lugnt och harmoniskt liv utan några större komplikationer, fast det finns en sak. Det är nämligen så att jag var tillsammans med världens goaste kille ett tag. Eftersom han gjorde militärtjänstgöring under den tiden vi var tillsammans träffades vi inte så ofta. Jag är ganska sluten som person och släpper inte gärna in nya människor i mitt liv, i synnerhet inte personer som jag vet har makt att såra mig sen. Just det att vi inte träffades så ofta och att det var så långa mellanrum mellan gångerna hann jag aldrig riktigt få förtroende för honom, istället höll mig väldigt formell och vågade inte riktigt visa mina känslor. När han sen gjorde slut var det just på grund av att han tyckte att vi inte hade lärt känna varandra. Jag är fortfarande hopplöst kär i honom och hoppas innerligt på att det ska bli vi igen. Det känns som om vi hade gett varandra lite tid så hade det kunnat fungera, eller? Kommer det bli vi två igen, eller är mina förhoppningar helt förgäves? ”K”


Att börja med körsång eller teater är ett bra sätt att lära sig visa känslor i en trygg miljö

Svar: Astrologiskt sett är ni en sådan där kombination som det kan gnistra om riktigt ordentligt men som också har en hel del emot sig. Inte minst att ni båda två tycker om att ha kontrollen. Han har nog känt sig väldigt osäker därför att du var så garderad. Samtidigt har ni en hel del gemensamt, bl a synen på kärlek, det finns ett romantiskt drag hos er båda två. Nå, jag har också frågat korten, och de säger att det är svårt att uttala sig om era framtida chanser. Det är en materiell förändring på väg till en av er, det kan vara ett jobb eller studier på annan ort kanske, och denna förändring ändrar era praktiska möjligheter. Troligen blir resultatet att du går vidare till något annat.

Det är väldigt ledsamt förstås, det är det alltid när kärleken inte leder till ett lyckligt slut. Och framtiden går att ändra, så det beror förstås också på hur mycket du vill kämpa för honom och för er kärlek. Kortens rekommendation är dock att du går vidare mot nya mål, du har mycket som är spännande framför dig och när allt kommer omkring är han inte en ideal partner för dig. Den värsta baksidan med det är faktiskt inte heller att er kärlek går förlorad, utan att du riskerar att bli ännu mer reserverad. Det bör du försöka undvika, korten säger att något kreativt som t ex teater eller konst skulle kunna ge dig en möjlighet att tryggt kunna släppa andra inpå livet. Om du inte har något sådant intresse kanske du borde överväga att skaffa dig det

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page