top of page

Jag dejtar en Vädur


Jag dejtar en Vädur och hoppas och tror att det kommer att leda till mer. Kan man få lite tips på vad en Vädur gillar och inte gillar?

"P"


Svar: Med utgångspunkt från soltecknet och med en liten brasklapp för att det inte behöver stämma på just din Vädur. Väduren gillar raka rör och uppriktighet. Tecknet har svårt för sådant som tyst ogillande, fina vinkar, ja ungefär allt som inte är rakt på sak och korten på bordet. Särskilt tydligt är detta i just känslofrågor, det kan räcka med en enda omgång av sur tystnad för att Väduren ska få kalla fötter.

Att ta upp gammalt groll eller tillfällen då Väduren hade fel (något som just Vädurar helst låtsas aldrig har hänt, någonsin) kan också skapa riktigt dålig stämning, så gör bara det om du är på väg mot något slags poäng. Aldrig som småprat eller "lite på skoj", det fungerar dåligt med Väduren. Sedan är Vädurar svaga för uppskattning, och lite extra mycket för beröm som rör deras personlighet och principer snarare än saker som de har gjort. Trots att Vädurar oftast framstår som tuffa och självsäkra så har många av dem en stor inre osäkerhet och sårbarhet.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page