• Tor

Järtecken

Jag hade en syn i min tidiga barndom, ungefär i tvåårsåldern. Jag låg i min säng när jag fick se en jättestor örn med utbredda vingar rakt ovanför sängen. Fågeln verkade stå stilla i luften och ryttla, därefter sänkte den sig ner över mig och försvann. Jag blev fruktansvärt rädd och började skrika. Min mor, som nu är död mindes denna händelse när jag i vuxen ålder frågade henne om det. Jag undrar nu vad det var jag såg och vad det betydde samt vilket slags väsen detta var?Svar: Det är inte varje dag man får ett järtecken beskrivet för sig.

Det här är en mycket tydlig bild som återkommer under historien om och om igen. I vår del av världen är det ofta korpar men även vargar, örnar och björnar förekommer ganska ofta.

Den här uppenbarelsen att man ser ett djur som sedan sänker sig ner för att ”försvinna” vilket oftare är sjunker in i ens kropp handlar nästan alltid om att man har ett stort öde att uppfylla.

”Stort öde” kan dock vara många saker. Det kan vara att uppfinna något viktigt, att leda ett land eller att bli förälder till ett barn med en stor framtid om man när och skyddar det ordentligt.

I ditt fall där det händer så tidigt i livet och så tydligt och det att det var en örn säger att det troligen handlar om ditt öde och att det finns en gärning som kräver mod och styrka i din framtid. En gärning som troligen handlar om rättvisa (örnen representerar nästan alltid stat, lag och/eller arme).

Det kan vara en ”liten” sak som att stå upp för någon, vittna om något eller avslöja en orättvisa. Eller så kan det vara en stor sak som en karriär inom politik eller troligare polis eller juridik.

Under alla omständigheter har du chansen att genom dina gärningar göra något som blir stort och viktigt för många under lång tid.

Om det är en enstaka händelse eller något som består av många enstaka händelser kommer du med all sannolikhet veta när det är dags att stå upp. Du kommer känna eller höra något som liknar vingslag och känna en känsla av upprymdhet.


Det viktiga här är att veta att det du gör kommer påverka många och att du är utvald av större krafter för att påverka framtiden. Du kan välja att göra eller att inte göra – ditt val blir betydelsefullt.


OM du vill veta mer än järtecken hittar du en artikel här

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla