top of page

Istället för änglatips


Välj de två kort som känns mest positiva för dig

Hej, Hanna här!


Under vecka 9 (24/2-1/3) är det en av mina tarotlekar som vikarierar för Kyle (änglakorten). Att man är en andeform innebär inte att man automatiskt mår toppen hela tiden och han var väldigt hängig förra veckan. Nu får han vara ledig så att han kan fokusera på att hämta sig.


Men tarotleken har blivit strängt instruerad att göra samma sak som Kyle brukar göra: Ge välmående-tips, inte förutsägelser.Välj de två kort som känns mest positiva för dig och läs sedan din tolkning nedan.
Du som valde de två översta korten: Du behöver pyssla om dig själv, med fokus på praktiska åtgärder snarare än snälla tankar. Om du är stressad, kapa bort saker som du inte orkar eller inte vill göra. Strunta i om det blir obekvämt för någon annan, just nu är det du som behöver extra utrymme och omsorg. Du är inte självisk när du tar hand om dig själv på samma sätt som du annars tar hand om andra.


Du som valde de två nedersta korten: Hela veckan genomsyras av omtanke. Du lyssnar, tröstar, stödjer och pysslar om. Och det får dig att må bra. Men du måste vara lite aktsam, för du orkar trots allt inte hur mycket som helst. Även om det känns bra att finnas där för andras skull så kan det vara mycket ansträngande. Håll ett öga på dina egna signaler och slit inte ut dig för andras skull. Sätt gränser.


Du som valde de två korten till vänster: Den här veckan handlar om att göra gott. Varenda god gärning du utför leder dig framåt, och allt räknas, från en vänlig komplimang eller ett lyssnande öra till praktisk hjälp, pengagåvor eller organiserat välgörenhetsarbete. Enkelt uttryckt, gör det du kan, dela med dig när du kan, var ett stöd när du kan.


Du som valde de två korten till höger: Unna dig en vecka av vila och lugn. Du har ont om energi och risken är ganska stor att du också är krasslig. Det här är fel vecka för stress, för att ta tag i saker eller för att bita ihop och prestera ändå. Det enda som händer om du försöker är att det tar längre tid för dig att komma ur svackan. Sänk istället tempot så mycket du kan.


Du som valde kortet överst till vänster och längst ner till höger: Gör inte mer än du orkar. Du är väldigt bra på att hitta konstruktiva lösningar så du klarar av betydligt mer krävande uppgifter än du har energi för. Men gör inte så utan känn efter, och sänk tempot och kraven när du egentligen har fått nog. Annars kan du tömma energireserven och då tar det lång tid innan du blir pigg igen.


Du som valde kortet överst till höger och längst ner till vänster: Din vecka handlar om känslor och relationer. Du kanske inte riktigt har lust att medge det, men du behöver lite tröst, omtanke och emotionellt stöd. Gärna från andra, men det mest effektiva är faktiskt att du siktar på att vara riktigt snäll mot dig själv. Undvik självkritik och ös istället förståelse och förlåtelse över dig själv.


66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page