top of page
  • Skribentens bildTor

I valet mellan två

Jag hoppas att ni kan och hinner hjälpa mig! Jag behöver vägledning just nu, då jag står inför viktiga val. Jag har sedan ett halvår eller så varit tillsammans med en kille. Han ska föreställa Oxe, men har väldigt starka drag av Vädur i sig. Hursomhelst har jag allvarliga funderingar på om han är bra för mig. Jag tror inte att vi kommer att fungera ihop. Precis när jag går och grubblar på detta så träffar jag en kille som jag tidigare har träffat förbigående "på lokal" från och till de senaste åren. Jag har en väldig dragning till honom. Jag vet inte hans födelsedatum, men att han är Kräfta. Han vill träffa mig igen. Detta kan verka glasklart, men jag som är en känslomänniska vill inte ta några förhastade beslut. En sak som dock fascinerar mig är att ert sommarhoroskop verkar stämma. Samt att min syster var och spådde sig och också den damen sade att "det skulle lösa sig för mig till sommaren". Törs jag lyssna på mina känslor att gå vidare med Kräftan? Jag vill inte gärna såra min Oxe, men känner att jag har tappat mycket förtroende för honom efter allt strul oss emellan nu i slutet. "Snurrig Kräfta söker svar"


Svar: Din pojkvän har inga planeter i Väduren. Så har han Vädursdrag som märks så tydligt måste han vara född en stund före gryningen eller när Väduren stod i Zenith den dagen (det bör ha varit på förmiddagen). Annars är det nog andra drag som har fått dig att tänka Vädur, vilka det kan vara vet jag inte riktigt. Såvitt jag kan se är han en rätt typisk Oxe ... om någonting har han ett rejält drag av Tvilling i sig.

Ert förhållande har många fina sidor men också en del problem, ni har t ex väldigt olika sätt att kommunicera, olika humor, olika intressen. Känslomässigt är dock en Oxe ett mycket bra val för dig som har Månen i Oxen. Men det ser ut som om ert förhållande byggt ganska tungt på kärlek och erotik och då brukar krisperioderna bli svåra.

Av ditt brev låter det lite som om du har räknat bort din Oxe redan och bara väntar på en ursäkt för att göra slut. Frågan är om det är Kräftan som lockar eller om du mest bara vill bort.

Det här med pengarna som du omnämnde är sannolikt bara en trevlig slump. Förhoppningsvis faktiskt, för tur med pengar och spel brukar vanligen innebära otur i kärlek och tvärtom - även om det finns undantag.

Men hur du skall göra, det måste du nog avgöra själv. Redan nu lever ni på många sätt separata liv. Att du inte vill såra honom är inget bra skäl att stanna kvar, man kan inte bygga ett gemensamt liv enbart på ovilja att komma med dåliga nyheter. Tänk igenom ordentligt hur du vill ha det, vad du vill få ut av livet och hur mycket av det du kan få tillsammans med din Oxe. Alla relationer präglas av kompromisser men det finns också en smärtgräns för hur mycket man vill, eller bör, avstå ifrån. Analysera hur det förhåller sig med er relation.

Mina tarotkort varnar för att Kräftan kan ge hjärtesorg och menar att din Oxe är ett säkert och tryggt val trots allt. Korten menar också att du måste ta ett beslut, ta makten över ditt liv hellre än att vänta på att ett beslut drivs fram av ett eller annat skäl.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page