top of page
  • Skribentens bildTor

Huset förvandlades till ett parkeringshus

Jag drömde att jag tittade på ett hus i natt. Det skulle säljas av ett par som jag kände igen. Träffat dom för många år sen genom jobbet. Jag och maken gick runt i deras hus och kände inte att det kändes intressant. Tomten var i betong och jag såg att jag plötsligt befann mig i ett parkeringshus. Paret var ivriga och angelägna om att sälja in huset. Maken mera positiv. Jag ville bara därifrån. Vad står allt detta för?

G.H


Hus representerar relationer och plats i livet. Ett parkeringshus säger att relationen är en plats för vila och inte mycket mer.

Svar: Hus är oftast bilder av förhållanden och trygghet och att du tittar på ett som ägs av människor du haft en relation till säger att ditt undermedvetna jämför det du har nu med hur det varit tidigare.

Huset står alltså för din relation och att du och din partner har olika bilder av det samt att du ser det ändras från ett hus till ett parkeringshus och att tomten är av betong säger följande:

Du upplever att det inte finns utrymme för förändring och utveckling (betongtomten) samt att mycket av det ni gör tillsammans mest är att ”parkera” er själva och er relation på mellan era (ditt) ”riktiga liv” utanför hemmet.

Du och din partner har dessutom inte samma syn på vare sig relationen eller hur den har och bör utvecklas.

Ditt undermedvetna sänder dig en varningssignal att din relation kört in i en period där det ni gör mer och mer blir på rutin och mindre och mindre handlar om vilka ni är och att det behöver ändras innan det bara är vardag och väldigt lite utbyte mellan er.

Om du kan komma ihåg vad det är din partner tycket om som du var tveksam till är det en symbol för det som främst behöver ändras.

Det här är alltså en förvarning och var ni är på väg, inte ett bevis på att förhållandet är låst. Ta varningen på allvar och bygg upp relationen igen så kommer drömmen nästa gång handla om ett hus ni båda trivs med och vill köpa tillsammans.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page